7 ugers online forløb

KOM UD AF STRESS OG OVERVÆGT MED AYURVEDA

- og skab mere overskud og livskvalitet i dit liv

Tilmelding

Næste hold starter op den 27. februarTilmeld dig inden den 20. februar og få 500 kr. i rabat på forløbet her!

Din pris 1.990 kr, eller 5 rater af 410 kr.


Normal pris 2.490 kr.


OBS! Det er et lukket hold kun med plads til et begrænset antal deltagere.

Mangler du overskud og livskvalitet i din dagligdag? Savner du balance i livet?


I mit 7 ugers online forløb, vil du blive guidet igennem alle de gode værktøjer jeg selv bruger i dag, både i mit eget liv men også i mine 1:1 forløb.


Værktøjer som hjælper med, at opnå så meget livskvalitet som muligt og et liv i balance - og som har hjulpet mig selv ud af bl.a. stress og overvægt.


Du vil være en del af et lukket hold (der er kun et begrænset antal pladser). Al coaching og undervisning vil foregår hjemme i dine egne trygge rammer, hvor jeg vil "være hos dig" online.


Det er et 7 ugers forløb, med 7 moduler, hvor fokus er på at skabe BALANCE i din krop

BALANCE i dit sind og ikke mindst

BALANCE i dit liv!


Vi vil både komme igennem Ayurveda, kost, din fordøjelse, bevidst bevægelse, mindfulness, meditationsteknikker, yoga- og åndedrætsøvelser. Og ikke mindst det, at ændre på dine vaner – som alt sammen er med til, at skabe mest mulig sundhed og BALANCE i dig og dit liv!


Der vil hver uge blive frigivet et nyt modul, ud fra min BALANCE model, som du kan se øverst på siden her!


Al materiale, undervisning og coaching foregår via video sessions, opgaver/programmer og øvelser, som du får adgang til efterhånden som modulerne frigives.


En gang om ugen vil der være en online live gruppe coaching via Zoom og opfølgning af modulet, med mulighed for at stille spørgsmål direkte til mig.


Du kan tilgå materialet i dit eget tempo og når det passer for dig, enten fra din computer eller via en app på din tablet eller telefon, dvs. du kan tilgå materialet, når som helst og hvor som helst.


OG du har al materialet til evigt eje, dvs du kan se videoer og øvelser igen og igen, som du har behov for det (også efter endt forløb) - så du kan nå i mål med din livsstilsændring.
Har du nogle spørgsmål til forløbet er du altid velkommen til at kontakte mig.