ONLINE FORLØB

Mangler du overskud og livskvalitet i din dagligdag? Savner du balance i livet?

I mit 7 ugers online forløb, vil du blive guidet igennem alle de gode værktøjer jeg selv bruger i dag, både i mit eget liv men også i mine 1:1 forløb. Værktøjer som hjælper med til at opnå så meget livskvalitet som muligt og et liv i balance – og som har hjulpet mig selv ud af bl.a. stress og overvægt.

Det er et 7 ugers forløb, med 7 moduler, hvor fokus er på at skabe BALANCE i din krop, BALANCE i dit sind og ikke mindst BALANCE i dit liv! Vi vil både komme igennem Ayurveda, kost, din fordøjelse, bevidst bevægelse/motion, mindfulness, meditationsteknikker og yoga- og åndedrætsøvelser samt det at ændre på sine vaner – alt sammen med til at skabe mest mulig sundhed og BALANCE i dig og dit liv!

Der vil hver uge blive frigivet et nyt modul med et nyt fokus, nye video sessions, øvelser og værktøjer. 1 gang om ugen vil der være en online gruppe coaching via Zoom og opfølgning af modulet.

Du kan tilgå materialet i dit eget tempo og når det passer for dig, enten via din computer, tablet eller telefon, dvs. du kan tilgå materialet når som helst og hvor som helst. OG du har al materialet til evigt eje, dvs du kan se videoer og øvelser igen og igen, som du har behov for det, så du kan nå i mål med din livsstilsændring.

Næste hold starter op den 8. august 2021 – Lige nu får du forløbet til Intro pris, hvor du sparer 500 kr., dvs. du betaler 1.990 kr. eller 410 kr. i 5 måneder – gælder kun i en begrænset periode (normal pris 2.490 kr.). Du får, når du tilmelder dig, med det samme adgang til mit mini online kursus i hvordan du kan skabe balance i dit blodsukker på en simpel og let måde – book her

Har du nogle spørgsmål til forløbet er du altid velkommen til at kontakte mig, tlf. 20 82 45 02 – mail@grundahlkostogsundhed.dk