Det tilbyder jeg

Jeg tilbyder råd og vejledning inden for kost og sundhed.

Ved et forløb hos mig, tager jeg udgangspunkt i den enkelte og måler på flere forskellige parametre, for hvad der kan lade sig gøre i forhold til feks. en livsstilsændring. For at have størst mulig chance for at det skal lykkes på den lange bane, er det vigtigt at have sig selv med hele vejen, og derfor kigger jeg på hvad der kan lade sig gøre for den enkelte nu og her. Vores sind spiller en vigtig rolle når vi skal ind og pille ved vores vaner, så derfor kigger jeg ikke kun på hvad vægten siger men også på hvor du selv er.

Kostvejledning

- Vi taler om den rigtige kost for dig, hvilken kost giver dig mest overskud, energi og vitalitet. Hvor ligger du på sundhedsskalaen og hvor kan du evt. optimere. Book en 1:1 konsultation eller et 12 ugers forløb.

 

Livsstilsændring

- er du kørt sur i hverdagens "hamster-hjul" og er der måske sneget sig nogle ekstra kilo på vægten. Mangler du energi og overskud? Og virker det hele lidt for uoverskueligt? Måske er det tid til en livsstilsændring? I mine forløb, hjælper jeg med at finde gejsten, i det tempo der er muligt for dig. Jeg vil motivere dig til den rette kost og til at få motion og bevægelse ind i din hverdag.

 

Vægttabsforløb

- Vil du gerne tabe nogle af de ekstra kilo? Om det er 3 kg, 5 kg, 10 kg, 15 kg eller måske mere, så vil jeg hjælpe dig på vej via mit 12 ugers forløb, hvor vi sammen sætter planen for dig og for hvordan det kan lykkes, så det bliver et vægttab der forbliver på den lange bane.

 

Sundhedsrådgivning

- Hvor kan du optimere på din sundhed! Book en 1:1 konsultation hvor vi taler om dig og din hverdag, og om hvor du kan sætte ind på mere sundhed i din hverdag!