Juice Plus+

For at komme direkte til min hjemmeside samt shop med alle Juice Plus produkterne, klik her

Juice Plus+ er et kosttilskud bestående af kun rene råvarer, og dette gælder i ALLE produkter, dvs. kun grøntsager, frugt og bær. Der er ingen kunstige tilsætningsstoffer. Alle produkter er veganske.

Det er bl.a. til dig der har svært ved at få spist alle de grøntsager, frugt og bær som det anbefales (min. 600 g. om dagen). Juice Plus+ kapslerne, frugt (rød), grøntsager (grøn) og bær (lilla) – 2 kapsler om dagen, af hver, giver dig vitaminer og mineraler fra 30 forskellige frugter, grøntsager og bær om dagen.

Lift! Til dig der kender til eftermiddagstrætheden og hungrer efter søde sager som kage, slik eller sodavand. Her får du energi fra naturens egne energigivende kilder og forsyner din krop og hjerne med vigtige B-vitaminer. Energikilderne er fra Rødbede, Yerba Mate, Surkisebær, Mango, Guava og Citronskal – ingen kunstige tilsætningsstoffer! Dette produkt er super nemt at have med på farten, da det kommer i små breve, som er lige til at have med i tasken, pungen eller lommen. Skal blot blandes op med vand og voila! så er den klar til at drikke.

Juice Plus+ laver også en anbefalelsesværdig proteindrik (Complete), som udover at give dig ekstra protein også pr. portion, indeholder næring og vitaminer svarende til et sundt og nærende måltid. Godt alternativ til et måltid mad til dig som feks. har svært ved at nå morgenmaden – ved en Complete shake giver du kroppen hvad den har brug for, for at få en sund start på dagen med rette mængder energi, proteiner og vitaminer – eller til dig der er på farten, eller til dig der lige har trænet og/eller til dig der bare gerne vil være sikker på at du giver din krop og muskler protein nok. Igen ingen kunstige tilsætningsstoffer, kun ren natur! Og så er den i USA kåret til verdens bedste plantebaserede proteinpulver. Jeg og min familie bruger selv den med vanilje smag til morgenmad, tilsat en god håndfuld frosne bær og 2,5 dl. mælk (alm. mælk eller plantemælk), Mums…

Husk! Kosttilskud ikke skal erstatte en varieret og sund kost, men i stedet tænke det som en bonus på sundhedskontoen for dig og din krop. Og så behøver du ikke have så dårlig samvittighed de dage, hvor du måske ikke kommer op på den anbefalede daglige mængde af grøntsager frugter og bær, da du har dit sundheds-“fundament” via Juice Plus+ kapslerne.

Har du spørgsmål til produkterne eller vil høre mere, så er du altid velkommen til at skrive til mig på mail@grundahlkostogsundhed.dk eller ringe til mig på tlf. 20 82 45 02. Eller du kan læse meget mere om produkterne her. Er du interesseret i selv at forhandle Juice Plus produkter og evt. blive min Juice Plus partner, er du også altid velkommen til at kontakte mig.