12 ugers forløb

Konsultationer foregår enten i klinikken i Frederikssund eller via Zoom/Skype/telefon.

“Det tager tid at ændre på vores vaner og den livsstil vi har tilegnet os igennem årene. Jeg vil derfor til enhver tid anbefale et 12 ugers forløb, så vi har god tid til at få ændret på nogle af de usunde vaner og til at få de nye gode og sundere vaner ind under huden, med simple værktøjer.” Din kostvejleder, Maibritt Grundahl Hjorth


12 ugers forløb – tilpasset dig!
♥  7 x 1:1 konsultation, første gang 90 minutter. Vi taler om dine forventninger til et forløb hos mig, vi gennemgår dit sundhedsskema og laver kropsanalyse.
♥  Herefter 6 opfølgende samtaler af 50 min. – vi taler om hvad går godt og hvor er der evt. udfordringer. Er der noget som skal justeres.
♥  Gennemgang af din kostdagbog og vi taler om dine spisemønstre/vaner.
♥  Skræddersyet plan som passer til dig og din hverdag og dine vaner.
♥  Vejledning af kost, sundhed og motion – vi finder sammen ud af hvad der kan lade sig gøre for dig.
♥  Forslag til kostplan for dig, hvis du ønsker dette.
♥  Kropsanalyse ved hver konsultation, hvor vi måler og vejer dig, og sammen følger din udvikling. Vi måler bl.a. både fedtprocent og muskelmasse og din fysiske alder.
♥  Jeg er med på sidelinjen i alle 12 uger. Du har mulighed for at skrive til mig 24/7, hvis du har spørgsmål eller måske har brug for motivation eller støtte.
♥  Plan tilpasses løbende i takt med din udvikling.
♥  Inspiration til madopskrifter
♥  Jeg giver dig løbende små og enkelte værktøjer med, som vil være med til at dit vægttab og livsstilsændring bliver nemmere for dig at holde, som DIN nye livsstil.

Pris kr. 4.000,- (mulighed for månedlig ratebetaling)

Book her

12 ugers forløb – FOR PAR! Skal jeres livsstilsændring være et fælles projekt? Tag din mand, kone, kæreste, ven, veninde, kollega, datter, søn, nabo eller en helt anden med og vær 2 om at dele og støtte hinanden i jeres vægttabs-/ livsstilsændringsforløb. Det får I med…:
♥  7 konsultationer, første gang 1 1/2 time. Vi taler om jeres forventninger til et forløb hos mig, vi gennemgår hver jeres sundhedsskema og laver kropsanalyse.
♥  Herefter 6 opfølgende samtaler af 50 min. – vi taler om hvad går godt og er der evt. udfordringer. Er der noget som skal justeres.
♥  Vi gennemgår jeres kostdagbog og taler om jeres spisemønstre/vaner.
♥  I får hver en skræddersyet kostforslag som passer til hver af jer og jeres hverdag og vaner.
♥  Vejledning af kost, sundhed og motion – vi finder sammen ud af hvad der kan lade sig gøre for hver af jer.
♥  Kropsanalyse ved hver konsultation, hvor vi måler og vejer jer, og sammen følger jeres udvikling. Vi måler bl.a. både fedtprocent og muskelmasse og jeres fysiske alder.
♥  Jeg er med på sidelinjen i alle 12 uger. I har muligheden for at skrive til mig 24/7, hvis I har spørgsmål eller måske har brug for motivation eller støtte.
♥  Plan tilpasses løbende i takt med jeres udvikling.
♥  Inspiration til madopskrifter
♥  Jeg giver jer løbende små og enkelte værktøjer med, som vil være med til at jeres vægttab og livsstilsændring forbliver.

Pris kr. 6.500,- (mulighed for månedlig ratebetaling)

Book her

Opfølgningsforløb på 6 måneder – KUN for klienter der har afsluttet et 12 ugers forløb.

Når du har afsluttet dit forløb på 12 uger har du mulighed for at fortsætte hos mig i et opfølgningsforløb, hvor du kommer til 2 vejninger om måneden (hver anden uge). Vi følger fortsat din udvikling ved, at du bliver vejet og får lavet kropsscanning samt en kort opfølgende samtale. På den måde kan du forlænge dit livsstilsændrings-/ vægttabsforløb, og opstår der spørgsmål videre i dit forløb, så har du mulighed for at stille dem her. En rigtig god investering i dig selv og din nye livsstil og som giver dig endnu større chance for at dit vægttab og din livsstilsændring FORBLIVER et vægttab og en livsstilsændring. Tid pr. gang 20 min.

Pris kr. 3.000,- Bestilles indenfor 2 måneder efter endt 12 ugers forløb. (mulighed for månedlig ratebetaling)

Book her