NYHED! 1/2 pris på mit sprit nye forløb:

Skal du være med på mit helt nye 7 ugers online forløb?

Er det nu du skal gøre noget godt for dig selv? Mangler du overskud og livskvalitet i din dagligdag? Kom i gang og vær klar til sommeren…

I mit 7 ugers online forløb, vil du blive guidet igennem alle de gode værktøjer jeg selv bruger i dag, for at opnå så meget livskvalitet som muligt og et liv i balance. Det er et 7 ugers forløb, i 7 moduler, med fokus på at skabe BALANCE i din krop, BALANCE i dit sind og ikke mindst BALANCE i dit liv! Vi vil både komme igennem kost, bevidst bevægelse/motion, mindfulness, meditationsteknikker og åndedrætsøvelser – alt sammen med til at skabe mest mulig BALANCE i dig og dit liv!

Jeg GLÆDER mig helt vildt til at starte op med 1. hold – Vi starter den 30. maj. Tilmeld dig her 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *