Ny titel – Nyt logo…

Det er med stor stolthed at jeg her præsenterer jer for mit nye logo til GRUNDAHL KOST OG SUNDHED.

Det er et logo som symboliserer lidt mere det jeg arbejder med i dag, i mine forløb, som er; SUNDHED OG BALANCE I VORES KROP OG SIND.

I mine forløb arbejder jeg ligeså meget med at vejlede i den sunde kost for os, som med hvad vi kan gøre for at skabe mere balance i vores liv, ved også at fokusere på vores sind, følelser, vaner og mønstre… For hvis vi for alvor skal ind og arbejde med at ændre på vores usunde vaner og skabe en livsstilsændring, så kan det kun lade sig gøre hvis også vi har vores sind og bevidsthed med.

Håber I vil tage godt imod det derude

Smil og kærlige hilsner og med ønsket om en smuk dag til jer alle

Maibritt, Kostvejleder og AYURVEDISK SUNDHEDS OG LIVSSTILS KONSULENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *